dimarts, 2 de març de 2010

Ernest Benach presenta el seu llibre "#Política 2.0."

Fa temps que es parla del terme 2.0 aplicat a la política, però què vol dir realment i quina és la seva aplicació a Europa, i més concretament, a casa nostra? Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya, ha liderat des del seu càrrec l’apropament de la política a la ciutadania mitjançant les noves tecnologies.
En una aposta clara per la comunicació real amb el ciutadà i la rehabilitació dels valors filosòfics de la política (la implicació, el diàleg, la deliberació i la responsabilitat personal) en #Política 2.0. ens mostra i analitza experiències de diversos àmbits: polítics, culturals, socials i personals. L’objectiu? Lluitar contra el pessimisme i construir un país amb ciutadans més informats, participatius i lliures: els demòcrates del segle XXI.

#Política 2.0. es presenta el dimarts 9 de març de 2010, a dos quarts de vuit del vespre, a l’hotel ME Barcelona (Pere IV, 272). Hi intervindrà l’escriptor Màrius Serra i s’hi projectarà el testimoni de diferents professionals vinculats a l’àmbit 2.0. L’acte serà conduit pel periodista Òscar Dalmau i es podrà es seguir a través de Vilaweb, Facebook i Twitter. (L’aforament de la sala és limitat. És per això que és imprescindible que confirmeu la vostra assistència a l’adreça de correu electrònic politica2punt0@ernestbenach.cat).

El mateix Ernest Benach ens parla del seu llibre, que ja compta amb perfil a Facebook i a Twitter, en aquest videobloc.