Passa al contingut principal

Petjades, Verdcel canta a Raimon

Verdcel i Edicions Bromera et volem convidar a fer un recorregut sonor i visual per la trajectòria del cantautor valencià més important i que marca tota una generació, Raimon.

Petjades inclou diversos materials a través dels quals podràs gaudir d'aquesta figura tan representativa de la societat valenciana dels seixanta, com ara el CD homenatge amb un repàs a les cançons més estimades de Raimon de la mà del grup acolià VerdCel en el que trobaràs títols com Jo vinc d'un silenci, He mirat aquesta taerra o Al meu país la pluja.

Escolta Treballaré el teu cos

A més, podràs gaudir de dos documentals inèdits: D'un Temps d'un País de Llorenç Soler (1966-1968) i Raimon 65' de Carles Duran (1965), i d'un curmetratge elaborat per VerdCel. Per completar aquesta obra, s'ha editat un còmic de gran format amb una introducció de Xevi Planas, especialista en la trajectòria de Raimon, i que ens acosta als pensaments i sentiments de tota una generació:


Petjades a la premsa:

Levante

L'informatiu

Vilaweb

Eldemà

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu