dimecres, 17 de març de 2010

Vols conéixer l'home més lleig del món?

El proper dimecres 24 de març tindrà lloc la presentació del títol guanyador del XXI Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira. Es tracta de La Casa de gel, de l'autor menorquí Joan Pons, i que està apunt d'arribar a les llibreries dins de la col·lecció L'Eclèctica. La presentació tindrà lloc a la FNAC de Barcelona i comptarà amb la presència del reconegut crític literari Carles Álvarez.


L'home del més lleig del món és el protagonista d'esta història d'amor, a més de periodista. Simò Vallès torna a Menorca amb el triple objectiu de trobar feina, escriure una novel·la i casar-se. Però només si s'atreveix a fondre les parets de la casa de gel imaginària que el reclouen podrà esbrinar el secret més ben guardat del seu pare, veterà de la Divisón Azul, i, alhora, entendre la complexitat de l'amor.


Els mitjans de comunincació ja han començat a fer-se ressò del que és el primer títol de Joan Pons publicat a Bromera tot i que l'escriptor porta a les seues esquenes altres obres per a adults premiades, com Nàufrags o Sorra a les Sabates.

Ultima Hora de Menorca

Vilaweb