dimarts, 18 de maig de 2010

Andreu Martín a la Setmana Negra de Castelló

L'escriptor Andreu Martín va participar dilluns en la Setmana Negra de Castelló, la primera edició d'una iniciativa que vol apropar el gènere als lectors de la mà d'autors reconeguts de novel·la negra dins del nostre panorama literari. Martín va encetar els actes previstos per a aquesta setmana amb una xarrada-col·loqui que va servir per a conéixer millor el seu treball i el seu mètode creatiu així com alguns detalls sobre el pròxim lliurament de les aventures de Wendy Aguilar, la jove mossa d'esquadra que ha captivat els lectors més joves, que arribaran aquesta tardor.

Amb el bon humor que el caracteritza, Martín va parlar de com els seus inicis com a guionista de còmics van marcar el seu estil, del ritme que imposa a les novel·les o de la seua manera de concebre la novel·la negra.
Aquest divendres finalitzen els actes previstos per a aquesta primera Setmana Negra a Castelló organitzada per la Llibreria Babel amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelló, l'Espai d'Art Contemporani, la UJI, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, Edicions Bromera i el col·lectiu "Plumas negras" d'escriptors castellonencs. Esperem que aquest siga l'inici d'una trajectòria llarga per a aquesta interessant iniciativa literària.
Encara quedem actes pendents, consulteu el cartell que us passem per vore on i quan seran. Si sou seguidors de les novel·les de lladres i serenos no s'ho podeu perdre i si us agrada llegir, no ho podreu evitar.

Cap comentari: