Passa al contingut principal

Homes, el llibre més venut a la Fira del Llibre de ValènciaLa Fira del Llibre de València ha tancat portes aquest cap de setmana després de més de 15 dies de programació amb presentacions, taules rodones, animacions i activitats de tot tipus que han amenitzat la 41 edició de la fira. Tot i la crisi econòmica, la Fira ha estat tot un èxit i en xifres globals els organitzadors parlen de quasi un milió d'euros en ventes. A més, dues han sigut les particularitats d'aquesta edició: la inexistència d'un clar best-seller entre les novetats literàries i el fet que les dones copsen els primers llocs entre les obres més venudes.


Homes i La casa de gel, entre les novel·les més venudes
És el cas d'Isabel-Clara Simó i Homes, que s'ha convertit en el llibre més venut de la Fira del Llibre de València. L'escriptora d'Alcoi ha sigut una de les escriptores més demandades per segon cap de setmana consecutiu i els seus lectors han tingut l'oportunitat d'emportar-se un exemplar signat no només d'Homes sinó també de molts altres èxits que l'autora ha publicat a Bromera com Dones, Júlia, Raquel o El meu germà pol. Entre les novel·les més venudes trobem també un altre llibre de Bromera. Es tracta de La casa de gel, del menorquí Joan Pons, i que ha guanyat el Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira. L'escriptor menorquí ha esta també signant exemplars durant aquest cap de setmana a la caseta de Bromera.

Pel que fa a la literatura infantil i juvenil podem destacar entre els llibres més venut La selva en vers de Maria Dolors Pellicer. Justament aquest diumenge tenia lloc la presentació-animació d'aquest llibre i que ha comptat amb la presència de l'il·lustrador, Paco Giménez i l'acompanyament musical de Trescant. A més, val a dir que Maria Dolors Pellicer recull hui amb aquesta obra el Premi de la Crítica que lliura l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana.

Clica ací si vols conèixer tots els detalls dels llibres més venuts de Bromera durant aquesta edició de la Fira. Però no oblides que, tot i l'èxit d'alguns dels títols de Bromera, pots visitar el nostre catàleg complet de novetats i gaudir de la lectura els 365 dies de l'any!

Enllaços relacionats:

Levante

Las Provincias

Fira del Llibre

El País

Comentaris

Anònim ha dit…
Però Homes no és una novel·la, no??
Bromera de lletres ha dit…
En efecte, Homés no és cap novel·la! Gràcies per la teua atenció. Ha sigut un lapsus...

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el més

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu