dimarts, 20 de juliol de 2010

Mor Sergio Kléin, autor de "Poderosa"



El món de les lletres brasileres està de dol per la desaparició el passat dia 4 de juliol del periodista, professor, autor de contes, poemes i literatura infantil Sergio Kléin. Amb la seua mort, la literatura infantil i juvenil perd un autor capaç de captar de manera extraordinària l'interés i el pols dels joves amb personatges inoblidables. Un d'ells, el que més èxit li ha reportat amb més de  200.000 lectors al Brasil i més de 100 setmanes en les llistes dels més venuts, és Joana Dalva, la protagonista de Poderosa, una adolescent divertida i espavilada, sensata i alhora una mica esbojarrada, que té una passió i un do, el d'escriure i alhora fer realitat el que escriu.  

Bromera ha editat aquest primer títol dels cinc diaris que protagonitza la xica que "té el món a les mans", i precisament, aquest mes de setembre, publica el segon lliurament, Poderosa 2. Lamentem profundament  la pèrdua d'una veu única i d'una excel·lent persona, com puguérem comprovar quan visità l'estand de Bromera en la passada edició de la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya.

L'autor confiava fermament en el poder transformador de les paraules i les seues, sempre quedaran perquè els seus lectors creguen en móns millors.