dilluns, 19 de juliol de 2010

Herta Müller: "Dels opressors només aprens impotència i humiliació"


La premsa continua fent-se ressò de la publicació de Tot el que tinc, ho duc al damunt, l’últim llibre de la Premi Nobel Herta Müller i que Bromera ha afegit al seu catàleg. L’autora ens ofereix una història sobre els deportats alemanys als camps de treball forçat russos a final de la Segona Guerra Mundial. Tot el que tinc, ho duc al damunt, serveix a Herta Müller a fer una metàfora de la pèrdua de les possessions materials per a mostrar-nos l’horror de la pèrdua d’humanitat als lager.Hui us convidem a llegir una entrevista recent, publicada a XLSemanal, aprofitant la visita de la Nobel a Madrid. Una entrevista en profunditat, de tres pàgines, on podreu descobrir la vessant més humana d’aquesta dona de mirada ferma i aparença seriosa.

Us recordem que també podreu trobar en el nostre catàleg L’home és un gran faisà en el món, La bèstia del cor i En terres baixes.
Ah! I no oblideu que continua obert el concurs amb el qual podràs obtenir un exemplar signat per l'autora de Tot el que tinc, ho duc al damunt. Només ens has d'enviar un comentari al voltant d'allò que més t'ha impactat de l'obra de l'autora o t'ha cridat l'atenció a comunicacio@bromera.com.