dimarts, 7 de setembre de 2010

Bromera estarà a la Setmana del Llibre en CatalàLa Setmana del Llibre en Català arriba a la 28 edició amb una renovada aposta que pretén reunir el major fons editorial de llibres en català, a més d'oferir una variada programació d'activitats. Bromera ha volgut sumar-se a aquesta festa literària i per això durant els propers caps de setmana hi estaran al Parc d ela Ciutadella autors com Isabel-Clara Simó (Homes), Joan Pons (La casa de gel, Premi de Narrativa Ciutat d'Alzira), Carles Cortés (Sara, la dona sense atributs), Maria Carme Roca (Qui és el de la foto?, Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil) i el grup VerdCel (Petjades. Verdcel canta a Raimon).
A més de signar exemplars en l'espai batejat com El chill out de la veu (al costat del Drac Café), els autors podran compartir alguns fragments de les seues obres, conversar amb els lectors i compartir reflexions al voltant del món editorial.
Dins del programa d'activitats, cal destacar la presentació de Petjades. VerdCel canta a Raimon a càrrec del grup VerdCel i del periodista Xevi Planas. A banda de la presentació, VerdCel oferirà un concert a l'escenari Àgora el dia 18 de setembre a partir de les 20.30.
Aquestes són només algunes de les activitats que se celebraran al voltant de la Setmana del Llibre en Català en la qual s'han previst concerts, tertúlies, còctels, animacions, conta-contes, cinema, sopars literaris... Com cada any, tindrà lloc el lliurament del Premi Trajectòria que l'any passat va recaure en l'escriptors alcoiana Isabel-Clara Simó.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe, acabe d’assabentar-me que se m’ha passat el termini del Xaro Vidal! Com és que no heu dit una paraula a la web? Vigilava la secció de convocatòries i ja havia acabat per pensar que, per obra i gràcia de la crisi, enguany no es convocava. Ara resulta que sí... però en veu baixa. O és que he de canviar d’ulleres? Recollons, pandereta!! La meua obra mestra haurà de passar-se un any agarrant pols:) Ai, si fóra només un any...

Bromera de lletres ha dit...

Sembla que tenim una bona notícia per a la teua obra mestra. Segons informa l'Ajuntament de Carcaixent, el termini s'allarga fins el 14 de desembre de 2010, així que tens temps de sobres!Pots comprovar-ho en la pàgina 16 del PDF de la programació de setembre-octubre que pots consultar en aquest enllaç: http://www.turismecarcaixent.es/es/agenda-cultural.html

Anònim ha dit...

Gràcies mil!!