dilluns, 13 de setembre de 2010

VerdCel en la Setmana del Llibre en Català

El grup VerdCel presentarà Petjades.VerdCel canta a Raimon en la Setmana del Llibre en Català el dissabte dia 18 de setembre. A les 20.00 h tindrà lloc la presentació del treball a càrrec d'alguns components de VerdCel i del periodista Xevi Planas, qui ha tingut cura de la introducció del llibre i esdevé un dels grans coneixedors de la trajectòria del cantautor de Xàtiva. I a partir de les 20.30h l'escenari Àgora del Parc de la Ciutadella acollirà el recital en directe del grup VerdCel.

Petjades és el primer CD íntegre de versions de cançons de Raimon que edita un grup o cantant. Però és molt més que això. És, sobretot, un viatge multimèdia per l'obra del cantautor des de la visió de VerdCel, un grup jove que ofereix a les noves generacions aquesta magnífica aproximació a l'univers de la nova cançò en el 50 aniversari d'Al vent.

A més del CD amb 15 composicions de Raimon versionades, Petjades inclou dos documentals inèdits ( Raimon '65 i D'un temps, d'un país) filmats als anys 60 pels prestigiosos directors de cinema Carles Duran i Llorenç Soler, un curmetratge del mateix grup i un còmic que evoca la descoberta de Raimon des de la mirada d'un xiquet. Com el mateix Raimon diu: "un nou alè per a unes cançons estimades".


Ací us deixem un tast: Treballaré el teu cos

Per fer una ullada al còmic fes clic.