Passa al contingut principal

Què faries si la teua parella haguera desaparegut?I si no tingueres cap més pista per a trobar-la que una novel·la inacabada? En aquesta situació angoixant es troba Raquel Fuster, així que, decidida a estudiar a fons l’únic indici de què disposa, fa arribar un manuscrit de Tim al doctor Genís, un reconegut psiquiatre. Junts, analitzen la novel·la que Tim va deixar escrita. De fet, serà la clau per a descobrir on és ara.

L’home del sac és la primera novel·la, ara revisada i definitiva, que va escriure el polifacètic escriptor català, amb la qual va bastir un llibre que es multiplica com un joc de miralls. Després del recull de relats Línia, Màrius Serra va decidir fer una novel·la llarga, total, per mitjà de la qual es va confirmar com un dels valors més sòlids i amb més projecció dels escriptors catalans contemporanis. Això sí, sense deixar de banda la seua faceta més coneguda, la dels anagrames, palíndroms, enigmes i mots encreuats. L’home del sac és una obra enigmística que vol amagar sota una superfície de realitat quotidiana tot allò de desconegut, de fantasmagòric i d’injustificable que oculta la ment humana.

Amb motiu de la publicació de L’home del sac, Bromera i el TR3SC hem preparat un concurs molt especial entre els socis del club. Els lectors han de resoldre un enigma relacionat amb el llibre, i entre tots els encertants sortejarem 25 places –una per cada un dels 25 anys de Bromera en el món editorial– per a fer un recorregut pels llocs més enigmàtics de la ciutat de Barcelona amb un guia turístic de luxe: Màrius Serra. A partir del divendres 18 de març, trobareu al web del TR3SC les bases del concurs.


A més, el llibre es presentarà també a Barcelona l’1 d’abril, a l’Ateneu Barcelonès, un dels espais que apareixen en el llibre i on es coneixen els protagonistes de L’home del sac. En l’acte, que tindrà lloc a les 19.30 hores, intervindran, a més de l’autor, l’escriptor Andreu Martín i el president de Bromera, Josep Gregori. En la presentació també hi haurà moltes sorpreses per als lectors.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el mé

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

Tràiler L'esclau del Mercadal

Us convidem a veure el booktràiler de L'esclau del Mercadal , de Dolors Garcia i Cornellà, una obra ambientada en la Girona del segle XIV, en la qual un jove cristià, un altre de religió jueva i un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat. L’esclau del Mercadal , Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003, reflecteix els problemes d’interrelació que sorgeixen entre col·lectius diferents. Una qüestió que resulta, malauradament, molt actual. És doncs, una bona oportunitat per a ensenyar els joves el valor de l'amistat lluny de prejudicis.