Passa al contingut principal

Vols aconseguir una entrada per a la Bloody Night Convention?


El desenllaç del triangle amorós protagonitzat per Elena Gilbert i els germans Salvatore està més a prop. En breu arriba a les llibreries Invocació, el quart lliurament de la saga Diaris de vampirs. Quan sembla que Fell's Church ha tornat per fi a la normalitat, Bonnie comença a veure Elena en somnis, des d'on li transmet un missatge esgarrifós: una nova amenaça plana sobre la ciutat. Només Stefan els pots ajudar davant una situació tan perillosa, però no tornarà sol, l'acompanyarà el seu germà Damon. Seran tots dos capaços d'oblidar la seua rivalitat per vèncer un poderós adversari? De quin constat està vertaderament en Damon? Llig el primer capítol del llibre ací.


I atenció! Ja sabeu que Bromera estarà present en la convenció internacional de Diaris de vampirs, que tindrà lloc a Barcelona els dies 11 i 12 de juny i a la qual assistiran els dos actors principals de la sèrie: Ian Somerhalder i Paul Wesley. Per participar en el sorteig d'una entrada Bloody Pass només ens has d'enviar el tiquet de qualsevol dels quatre llibres de la saga publicats per Bromera (Despertar, Conflicte, Fúria i Invocació) a: Edicions Bromera. Concurs Diaris de vampirs. Apartat de correus 147. 46600 Alzira. El termini per participar finalitza el 31 de maig.


L'entrada inclou seients reservats en una zona privilegiada per a veure els actors, un autògraf de tots els convidats, una fotografia de grup, l’entrada a estands i altres activitats especials, a més d’un regal exclusiu.Molta sort vampírics!

Comentaris

Marta ha dit…
M'agradaria saber quina serà la data del veredicte! Gràcies!
Bromera de lletres ha dit…
El termini finalitza el 31 de maig. Farem públics els guanyadors a partir de l'1 de juny.
isabel ha dit…
Ha de ser el tiquet de compra de qualsevol llibreria que jo hagui adquirit el llibre?gracies
Bromera de lletres ha dit…
Sí, cap problema, ens val el tiquet de qualsevol llibreria. Recorda l'adreça Edicions Bromera. Concurs Diaris de vampirs. Apartat de correus 147. 46600 Alzira. Sort!
lori82_bonegirl ha dit…
jo tinc una pregunta dins al sobre amb el tiket hem de posar alguna dada personal com email o numero de movil?¿?
Bromera de lletres ha dit…
Sí, no s'oblideu de posar les vostres dades personals per si guanyeu, si no serà difícil contactar amb vosaltres per a donar-vos la bona notícia. Sort!
Unknown ha dit…
a mi m'agradaria saber si les entrades son dobles i si a la carta adjuntem el tiquet original o una còpia, moltes gracies
Bromera de lletres ha dit…
Hola Noemi,

Moltes gràcies pel teu interés. L'entrada és un Bloody Pass individual. Cal adjuntar el tiquet original amb les vostres dades personals. Sobretot un correu i telèfon per localitzar-vos ràpidament.

Entrades populars d'aquest blog

"Els Homes de la Dalla", nou títol de John Connolly

Una bona notícia per als amants de la novel·la negra: acaba d'arribar Els Homes de la Dalla , l'últim èxit de John Connolly , un dels màxims exponents dins del gènere. Un llibre altament recomanable que continua la saga protagonitzada pel detectiu Charlie Parker després d’ Els turmentats , la primera obra de l’autor traduïda a la nostra llengua. Amb Els Homes de la Dalla , Connolly ens mostra la seua extraordinària capacitat per a composar personatges impressionants. En aquesta ocasió, ens acostem, d'una manera més estreta, a un dels secundaris imprescindibles de la saga: Louis. Així, l'autor ens regala l'oportunitat de profunditzar en la seua vida des de la infància, i descobrir el "jo" més ocult d'aquest personatge amb pell de llop. Els pecats del passat el visiten ara. Algú està perseguint-lo. La seua casa, els seus negocis i el seu company també estan en el punt de mira. L’instrument de la venjança és l'Alegria, un assassí d’assassins, el mé

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

Tràiler L'esclau del Mercadal

Us convidem a veure el booktràiler de L'esclau del Mercadal , de Dolors Garcia i Cornellà, una obra ambientada en la Girona del segle XIV, en la qual un jove cristià, un altre de religió jueva i un dels pocs esclaus de la ciutat, es fan amics. En una època en què la intolerància, les revenges i l’odi a la diversitat eren l’única transacció possible entre les diferents comunitats, tots tres lluitaran per la seva parcel·la de llibertat. L’esclau del Mercadal , Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil 2003, reflecteix els problemes d’interrelació que sorgeixen entre col·lectius diferents. Una qüestió que resulta, malauradament, molt actual. És doncs, una bona oportunitat per a ensenyar els joves el valor de l'amistat lluny de prejudicis.