dimecres, 11 de juny de 2008

Elx viu el projecte AventuraAhir va tindre lloc a Elx l'últim acte de presentació del material del Projecte Aventura per al segon cicle de Primària. Han estat molts els docents que ens han acompanyat aquestes tres setmanes, per bona part de la geografia valenciana. Amb dos guies excepcionals, l'autor i contacontes Llorenç Giménez, i l'escriptor Enric Lluch, hem viatjat des de Vila-real fins a Elx per a mostrar aquesta iniciativa de Bromera que ofereix un material de qualitat per a millorar la tasca de formació dels ciutadans del futur.
Creiem que ha estat un viatge molt interessant i molt divertit, amb els contes i acudits de Llorenç i el bon humor d'Enric, per a nosaltres i per a tots els professors amb qui l'hem compartit. Esperem, com ha dit durants tots aquests dies Bernat Bataller, director comercial de Bromera, que aquesta iniciativa de Bromera els acompanye a tots en l'aventura d'ensenyar.
En la web de Bromera.txt trobareu el flaix que hem projectat en cada acte i que ha servit com un tast del nostre material.
Ara, l'"Aventura" continua a les aules!

Cap comentari: