dilluns, 16 de juny de 2008

Llegir en valencià

La campanya de la Fundació Bromera per al foment de la lectura, «Llegir en valencià, per a conéixer-nos», es va presentar el passat dijous, 12 de juny, en un acte que va tenir lloc a la Casa de la Cultura d’Alzira i al qual assistiren representants de totes les entitats patrocinadores i adherides.

Aquesta tercera edició de la campanya veu retardat el repartiment gratuït del primer llibre, Les nostres festes, fins el divendres, 20 de juny, per la situació social que estem vivint aquests dies.

Enguany el fil conductor de la campanya és el descobriment de les característiques històriques, culturals i socials que configuren el poble valencià. La col·lecció de tretze llibres, creada expressament per a la campanya, tracta temes com les festes, la música, la cuina, els jocs, l’art, la literatura i la llengua, entre altres, en clau valenciana. Els llibres, amb una redacció entretinguda i alhora rigorosa, estan adreçats a lectors adults i joves però també als nouvinguts que estiguen interessats a conéixer les característiques del poble valencià que els ha acollit.

la Fundació Bromera ha posat en marxa l’espai web www.llegirenvalencia.org, on es pot consultar tota la informació de la campanya.


En la foto, els autors de la campanya, dijous passat a Alzira

Cap comentari: