divendres, 5 de febrer de 2010

Guanya un exemplar d'Els amants signat per John ConnollyAbans de deixar Barcelona, John Connolly ha estat a Millenium en un programa dedicat al bé i al mal amb la voluntat d'esbrinar si la distinció entre l'un i l'altre forma part d'una llei moral natural. Amb Ramon Colom, l'autor de novel·la negra ha parlat sobre el temps que va treballar com a periodista a Irlanda, el seu país natal, sobre el moment en el qual deixà la professió per a escriure novel·les o sobre l'adaptació cinematogràfica d'un dels seus textos. En conclusió, una entrevista molt interessant per a tots els seguidors del creador del detectiu Charlie Parker.
A més, des de hui posem en marxa un concurs que permet als lectors fidels optar a tenir un exemplar signat d'Els amants, el darrer lliurament de la sèrie que pràcticament acaba d'arribar a les llibreries. Per a aconseguir-lo, solament heu de contestar correctament a la pregunta:

Què és The Great Lost Bear a les novel·les de Charlie Parker?

Serà el nom de l'oficina de Parker? o el sobrenom del seu amic inseparable Louis? o pot ser és el bar on treballa el detectiu? És molt fàcil. Esperem les vostres respostes al mail comunicacio@bromera.com. Teniu de temps fins al 14 de febrer, (ja que parlem d'Els amants, quina millor data, no?) i entre les respostes correctes, sortejarem l'exemplar amb aquesta signatura de l'autor:

Sort, i no oblideu posar el vostre nom complet i telèfon de contacte!

Cap comentari: