Passa al contingut principal

John Connolly a Barcelona

Divendres passat us parlàvem d'un personatge que és notícia aquesta setmana. Alguns dels seguidors de John Connolly heu descobert que ens referíem a Charlie Parker, que torna a protagonitzar un nou títol d'aquesta sèrie amb milers de seguidors arreu del món, després d'haver cedit el protagonisme al seu inseparable amic Louis en la magnífica Els homes de la dalla.

Els fidels seguidors de la simbiosi Connolly-Parker estem d'enhorabona perquè coincidint amb la publicació d'Els amants, últim lliurament de les investigacions de Parker, l'autor John Connolly visita aquesta setmana Barcelona per a participar en la cinquena edició de la BCNegra, la trobada de novel·la negra que amb el lema "si és febrer i es parla de narrativa negrecriminal, només podem ser a Barcelona. Passin, escoltin, interroguin i, sobretot..., llegeixin" reuneix alguns dels autors més destacats del gènere a la Ciutat Comtal.

Concretament hui, 3 de febrer, tenim una cita a les 17,45 a la Capella (C/ Hospital, 56), per a assistir a la conversa que mantindrà l'autor amb els periodistes David Castillo i Antonio Lozano sobre la lluita entre el bé i el mal, eix temàtic de les obres de Connolly que, juntament amb els elements gòtics i sobrenaturals que inclou, l'han convertida en un treball original i fascinador.


A més, els lectors tenim una altra oportunitat de conéixer John Connolly demà dijous perquè Els amants es presenta a la llibreria El Cau Ple de Lletres de Terrassa, a les 19h.

No ens ho podem perdre!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’