dimarts, 2 de febrer de 2010

John Connolly a Barcelona

Divendres passat us parlàvem d'un personatge que és notícia aquesta setmana. Alguns dels seguidors de John Connolly heu descobert que ens referíem a Charlie Parker, que torna a protagonitzar un nou títol d'aquesta sèrie amb milers de seguidors arreu del món, després d'haver cedit el protagonisme al seu inseparable amic Louis en la magnífica Els homes de la dalla.

Els fidels seguidors de la simbiosi Connolly-Parker estem d'enhorabona perquè coincidint amb la publicació d'Els amants, últim lliurament de les investigacions de Parker, l'autor John Connolly visita aquesta setmana Barcelona per a participar en la cinquena edició de la BCNegra, la trobada de novel·la negra que amb el lema "si és febrer i es parla de narrativa negrecriminal, només podem ser a Barcelona. Passin, escoltin, interroguin i, sobretot..., llegeixin" reuneix alguns dels autors més destacats del gènere a la Ciutat Comtal.

Concretament hui, 3 de febrer, tenim una cita a les 17,45 a la Capella (C/ Hospital, 56), per a assistir a la conversa que mantindrà l'autor amb els periodistes David Castillo i Antonio Lozano sobre la lluita entre el bé i el mal, eix temàtic de les obres de Connolly que, juntament amb els elements gòtics i sobrenaturals que inclou, l'han convertida en un treball original i fascinador.


A més, els lectors tenim una altra oportunitat de conéixer John Connolly demà dijous perquè Els amants es presenta a la llibreria El Cau Ple de Lletres de Terrassa, a les 19h.

No ens ho podem perdre!

Cap comentari: