Passa al contingut principal

Participa en el sorteig d'un exemplar de Play signat per Javier Ruescas!

 
La setmana passada es va presentar Play, de Javier Ruescas, a València, i una de les petites joies que ens va deixar l'autor va ser aquest exemplar signat per als lectors de Bromera. Si vols aconseguir-lo només has de deixar un comentari al voltant del llibre en aquest bloc i participaràs en el sorteig que posem en marxa hui mateix. Tens de termini fins al 12 de novembre per a contar-nos per què tens ganes de llegir-lo, si vas anar a la presentació a València o si tens pensat anar-hi a la que tindrà lloc aquesta mateixa setmana a Barcelona, el divendres 26, a les 18,30 hores, a la llibreria Abacus (c/Còrsega, 269).
Participa i descobreix aquesta història de dos germans immersos en el món de la música i la fama.
Et convidem a llegir el primer capítol punxant ací. Participa i conta'ns la teua!




Comentaris

estelblau ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
albaa! ha dit…
El llibre em crida l'atenció sobretot per l'autor, un noi que va començar amb el món dels blocs fins que va tenir l'oportunitat de publicar el seu primer llibre, quan ell era molt jove. Després de Tempus fugit, va venir la trilogia del contes de Bereth, i ara ens sorprén amb una nova novel·la que, a més, inclou una banda sonora. Crec que és tot un merit publicar el teu quart llibre amb aquesta edat, i crec que si està tenint tan d'èxit cal plantejar-se el donar-li una oportunitat.
estelblau ha dit…
No he pogut anar a la presentació però m'agradaria molt tenir aquest llibre per regalar-lo a una persona que està desitjant llegir-lo
estelblau ha dit…
No he anat a cap presentació del llibre. Les fans de Javier Ruescas son les meves filles, a qui m'agradaria molt obsequiar amb aquest llibre.
Bromera de lletres ha dit…
Moltes gràcies per participar!
Montse ha dit…
No vaig poder anar a la presentació. M'agradaria llegir Play perquè sembla entretingut i he llegit bones crítiques del llibre.
Moltes gràcies pel sorteig!
Sotereta ha dit…
En aquests temps tan tecnologics, ja no se sap com arribar als adolescents, que els motiva, quina historia pot enganxar a la lectura. Tinc ganes de llegir aquest relat perquè crec que té el mateix llenguatge que els adolescents natius de l'era digital.
Seria una gran motivació per a mi poder motivar, valga la redundància, a la lectura a través de Play.
Molta sort a tots i totes!
estelblau ha dit…
He vist al facebook que soc la guanyadora, moltes gràcies!! Com os paso les meves dades?
estelblau ha dit…
He vista al facebook que soc la guanyadora, moltes gràcies!! Com os paso les dades?

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’