dijous, 13 de gener de 2011

Descobreix una col·lecció terroríficament divertida!


«El Bagul dels Monstres» és una nova col·lecció de deu títols plens d’humor, protagonitzats per criatures o monstres de l’imaginari infantil que conviden a perdre la por llegint. Els relats, escrits per Enric Lluch i il·lustrats per dibuixants de prestigi internacional, ens acosten les divertides aventures d’uns personatges ben coneguts des d’una perspectiva molt lúdica que intenta desdramatitzar el paper que, tradicionalment, han exercit aquests éssers terrorífics entre els xiquets.

D’aquesta manera, podem conéixer una bruixa que no para de ficar-se en embolics, un vampir que necessita anar a la consulta del dentista, una mòmia que vol tornar a Egipte i no coneix el camí o un ogre que ha de canviar de dieta perquè no troba xiquets per a devorar. Deu històries terroríficament divertides que faran les delícies dels menuts de la casa.
Els contes es poden adquirir individualment o dins d’un pràctic bagul contenidor, i estan disponibles en castellà i també en anglés, en Algar Editorial. A més, la col·lecció ha suscitat l’interés fora de les nostres fronteres i es pot llegir ja al Canadà i, en breu, al Brasil i a França.

Et convidem a conéixer millor aquesta terrorífica col·lecció en la pàgina web especial
www.bromera.com/monstres. D’ací també es poden descarregar les cobertes, un vídeo sobre els llibres i el joc dels monstres, que, a la manera d’un joc de l’oca, farà que els menuts es divertisquen llegint i també jugant durant aquestes vacances. Entra-hi!

Cap comentari: