dilluns, 17 d’octubre de 2011

Comença el cicle de conferències dels XXIII PLCA

Des d’Edicions Bromera us recordem que demà dimarts, 18 d’octubre, comença el cicle de conferències dels XXIII Premis Literaris Ciutat d’Alzira. Amb el títol «Llibertat i creativitat: entre el dubte i la certesa», les diferents ponències abordaran els límits de la llibertat i la creativitat humana, davant els últims descobriments biològics i neurològics. A més, el cicle també es farà ressò d’algunes efemèrides, com ara l’Any Internacional de l’Alzheimer, l’Any Internacional del la Química, l’Any Teodor Llorente i els 25 anys d’Edicions Bromera.

José Viña, que des de fa vint anys investiga els mecanismes de l’envelliment, serà l’encarregat de donar la primera de les conferències, sota el títol «Com viure per a envellir millor» (a les 19.30 h, a la Casa de Cultura d'Alzira).

Us condivem a que fullegeu el programa complet del cicle de conferències o el baixeu en format PDF. El cicle s’estructura com un curs, del qual s’expedirà un certificat acadèmic als estudiants i docents que ho solliciten. Ací trobareu més informació sobre la inscripció i la matrícula (gratuïta).

Cap comentari: