dijous, 27 d’octubre de 2011

Màrius Serra a la Fira de Cocentaina

Aquest cap de setmana comença la 665 Fira de Cocentaina que acull, per segona edició, la fira del Llibre. Dins d'aquest marc tan excepcional, l’autor Màrius Serra presentarà L’home del sac aquest diumenge 30 d’octubre. L’acte tindrà lloc a les 12 hores, al carrer Ausiàs March. A L’home del sac els diferents fils argumentals del relat s’entrecreuen i construeixen una obra rica i intricada amb la qual l’autor de Verbàlia va començar a explorar la riquesa del joc verbal i els enigmes del llenguatge.
D’altra banda, la fira acollirà diferents presentacions que tindran lloc els principals dies d’aquest esdeveniment que congrega milers de persones any rere any. Així, el dissabte 29 d’octubre, a les 18 hores, Francesc Mompó i Mercè Climent presentaran Somiant amb Aleixa, Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida 2010, una història que es mou entre els somnis i la realitat d’una jove que desperta el desig de tots els qui l'envolten. El diumenge 30, a les 19 hores, Xavi Sarrià, cantant del grup Obrint Pas, farà una xarrada al voltant de Coratge, un viatge literari i sonor que recull les emocions que han despertat en diverses personalitats els temes d’aquest nou disc. Per últim, el dimarts, 1 de novembre, a les 18 hores, l’autor Silvestre Vilaplana, presentarà Joanot Martorell. Un cavaller sense fronteres, una biografia il·lustrada que ens acosta l’apassionant vida de l’autor de Tirant lo Blanc sis segles després del naixement d’aquest personatge clau en la nostra història. El mateix matí, a partir de les 12 h i a la caseta de la Llibreria 26 lletres, Carles Cortés signarà Sara, la dona sense atributs.
A més, per primera vegada Bromera participa en aquesta edició de la Fira de Tot Sants amb estand propi. Els visitants podran acostar-se a les casetes 7 i 8 situades al carrer Ausiàs March per conéixer de primera mà les novetats de l’editorial alzirenya que enguany celebra també el seu 25 aniversari fent literatura i escola.

Cap comentari: