divendres, 5 d’abril de 2013

Especial Jordi Sierra i Fabra
La revista Qué Leer dedica l’últim número a l’escriptor Jordi Sierra i Fabra, a qui defineixen com l’home dels 400 llibres. És ben cert que, si hi ha un autor de qui es pot dir que ha tingut una trajectòria prolífica, aquest és, sens dubte, l’escriptor barceloní.

Però no només hem de parlar del nombre d’obres, sinó també de l’èxit d’aquestes, ja que un denominador comú en la seua extensa obra és la capacitat per a connectar amb els més joves: gràcies als entramats dels relats, a l’ús d’un llenguatge pròxim, a la tria de la personalitat dels personatges... Siga com siga, Jordi Sierra i Fabra sempre sap com arribar als més joves posant al seu abast històries que els interessen de veritat.

Comptat i debatut, una obra extensa, exitosa i reconeguda amb premis importantíssims, i un autor que té corda encara per a molts més llibres.

Finalment, aprofitem per a destacar algunes de les obres que ha publicat a Bromera, com Els focs de la memòria, Elsomriure del diable, Solituds del’Anna o, més recentment, El dia que en Gluck va arribar a la Terra, Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre. Una història divertida i original amb un final inesperat que dóna un nou sentit a l’obra. Voleu saber-ne més?

Cap comentari: