dilluns, 29 d’abril de 2013

Les memòries d’Estellés desperten gran interés en el primer cap de setmana de la Fira

L’oratge no ha acompanyat en el primer cap de setmana de la 48a Fira del Llibre de València, però així i tot, els lectors no han deixat d’acostar-se als Jardins de Vivers per tal de conéixer de primera mà novetats literàries com Animal de records (Memòries), el volum que recull l’obra autobiogràfica de Vicent Andrés Estellés i que ens mostra la part més íntima i humana d’aquest poeta imprescindible. Aquest llibre, que es va presentar dissabte a la Fira, ha despertat una gran expectació, i divendres, 3 de maig, es presentarà a Burjassot en un acte amb la família del poeta.

A més de les memòries d’Estellés, uns altres títols destacats en literatura per a adults han sigut el nou llibre d’Erri De Luca, El crim del soldat, i la novel·la guanyadora del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, El retorn de Macbeth, de Francesc Puigpelat.

Pel que fa a la literatura infantil i juvenil, dos èxits rotunds en aquesta edició de la Fira del Llibre són l’àlbum il·lustrat Les princeses també es tiren pets, que revela el secret millor guardat de les princeses, i les aventures de Coolman, un superheroi molt peculiar que sempre acaba ficant en embolics el seu amic Kai. De fet, ja són molts els lectors que han passat per la caseta de Bromera per tal de posar com a Coolman o com a princesa amb flatulències en el photocall que hem preparat. I és que tots aquells que es facen la foto com un d’aquests personatges literaris entraran en el sorteig d’un lot de llibres que es farà l’últim dia de la Fira, el diumenge 5 de maig. 

D’altra banda, també en literatura infantil i juvenil, Vicent Enric Belda i Teresa Broseta han dedicat un grapat d’exemplars dels seus nous llibres durant el cap de setmana, i estaran novament al llarg d’aquests dies signant Les ombres del bosc, Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil, i El flautista valent, respectivament. Però encara queda tota una setmana de Fira i molts autors destacats que passaran per la caseta de Bromera! Consulta ací el nostre programa d'activitats!Cap comentari: