dijous, 23 de maig de 2013

Crea el teu tràiler de Momo i guanya 100 euros!

Només has d'enviar-nos un vídeo sobre aquest clàssic de Michael Ende abans del 21 de juny


Tot i que han passat 40 anys des de la primera edició de Momo, aquesta aventura màgica es manté increïblement vigent. Sembla que els homes grisos continuen intentant apoderar-se del nostre temps. Igual que Momo, des d’Edicions Bromera volem reivindicar que tots, especialment els xiquets, necessitem temps per a jugar i per a imaginar i ens agradaria fer circular aquest missatge a través de les xarxes socials. Pots unir-te a l’aventura de Momo amb un tràiler que penjarem a YouTube.  Participa i guanya 100 euros!

Consulta les bases ací.

4 comentaris:

Óscar Gual Boronat ha dit...

Quan pique a l'enllaç per veure les bases m'envia a la fitxa del llibre que hi ha a l apàgina de Bromera. On es poden consultar les bases?

Unknown ha dit...

Bona vesprada,
Sóc una professora d'ESO i volia engrescar els meus alumnes per participar-hi però no puc consultar les bases. L'enllaç m'envia directament a la informació sobre la vostra edició de Momo.

Bromera de lletres ha dit...

Disculpeu, efectivament, l'enllaç no era el correcte. Podeu consultar les bases ací: http://www.bromera.com/detall-noticia/items/crea-el-teu-trailer-de-momo-i-guanya-100-euros.html

Quim ha dit...

Bon dia,
Com per casualitat m'he trobat en aquest enllaç i he pensat que podria compartir amb vosaltres la incrible experiència viscuda i que potser us podria interessar. Vàrem representar una adaptació teatral de Momo a Terrassa (Barcelona) el passat 09/07/2013. Podeu consultar-ne tots els detalls a http://projectemomo.blogspot.com.es
Salutacions ben cordials d'en Gigi Cicerone.