dilluns, 13 de maig de 2013

Ja pots consultar L'Illa 62Les descobriràs en L’Illa 62, el nou número de la nostra revista, una invitació a endinsar-te en la primavera de bones lectures que hem preparat per als lectors més exigents.

En aquesta ocasió, la novel·la històrica és protagonista del dossier, amb propostes tan interessants com El retorn de Macbeth, de Francesc Puigpelat, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira. Però al llarg de les pàgines de L’Illa també trobaràs els nous llibres d’Erri De Luca, John Banville com a Benjamin Black, Josep Lozano, Jordi Sierra i Fabra, Andreu Martín, Vicent Enric Belda i Pasqual Alapont, entre altres.

Com sempre, l’educació és una de les apostes permanents de Bromera, i en aquest número donem veu als autors de Llibre del professor, un poemari que ret homenatge a l’ofici d’ensenyar, i La fórmula, un títol molt interessant per a encaminar els adolescents cap a la felicitat. A més, ressenyem el llibre amb què Gemma Lluch i Caterina Valriu ofereixen claus ben útils per a fer recomanacions de lectures, així com novetats literàries per a lectors de qualsevol edat, que són eines magnífiques per a fomentar la lectura entre infants i joves.

Cap comentari: