dimarts, 5 de novembre de 2013

"Fes Escola Valenciana!"


Escola Valenciana ha posat en marxa una campanya de micromecentage que pretén recaptar 60.000 euros sota el lema “Fes Escola Valenciana!”. Personalitats de diversos àmbits estan donant suport a aquesta crida social de la qual us volem animar a participar. Des de Bromera, empresa col·laboradora amb l’entitat, ens agradaria contribuir a la difusió de la iniciativa ja que Escola Valenciana porta més de 30 anys treballant per la normalització de la nostra llengua.

“El Verkami `Fes Escola Valenciana´ pretén recaptar els fons necessaris per tal de poder continuar amb les activitats que s’organitzen. Fonts d’Escola Valenciana asseguren que, si no s’aconsegueix aquest objectiu d’emergència, en pocs mesos es desactivaran el 90% de les activitats, com ara, les Trobades d’Escoles en Valencià, principal motor d’Escola Valenciana. Són actes lúdics i reivindicatius que reuneixen més de 200.000 persones cada any al llarg de més de 20 comarques valencianes per visualitzar el reclam de la societat valenciana per tindre més ensenyament en valencià i de qualitat, així com l’estima per la nostra llengua. Les Trobades 2014 se celebraran, però es pretén assegurar el bon funcionament de les festes per la llengua en un futur, ha explicat Vicent Moreno en un comunicat.

La teua aportació és clau per a reconstruir les bases d’aquest moviment que és l’altaveu de qualsevol persona que senta que la nostra llengua s’ha d’obrir pas a la normalitat.

Fes Escola Valenciana!
Més informació
.

Cap comentari: