dilluns, 9 de juny de 2014

Carta oberta dels alumnes de l'escola Pascual Nácher
Us deixem aquesta carta que ens han fet arribar un grup d'alumnes de l'escola Pascual Nácher, de Vila-Real. Moltes gràcies per compartir amb nosaltres l'alegria i la il·lusió de participar en una iniciativa que veiem que ha complert sobradament el seu objectiu.


Hola, som els alumnes de 5éB de l’escola Pascual Nácher i volem contar-vos com ens hem estrenat  representant una obra de teatre: Un dia en la classe de valencià estàvem llegint  “La volta al món en 80 dies”, vam dramatitzar la lectura i li vam proposar a la nostra tutora fer una obra de teatre.

En la biblioteca de l’escola tenim uns quants llibres de teatre,  vam llegir els arguments  i després de fer una votació l’obra triada va ser  “La ciutat dels Gratacels”,  la que més ens va agradar.  Ens vam repartir els personatges i després de Nadal  vam començar els assajos.  En les classes de valencià, quan acabàvem el  treball assajàvem les escenes. En la classe de Plàstica vam fer els decorats i en classe de música vam assajar la posada en escena amb les músiques per representar-la.  Les últimes setmanes assajàvem també fora de l’horari escolar per a què tot eixira molt bé.

Vam representar l’obra en l’escola i la vam gravar per participar en el concurs Micalet Teatre,  ja què  “La ciutat dels Gratacels” és de l’editorial Bromera, que era qui promovia el concurs.  Però volíem representar l’obra en un lloc gran i va ser quan vam decidir portar-la a la Mostra de Teatre Escolar del Cefire de Castelló, que a més, casualment, enguany se celebrava en la Caixa Rural de Vila-real.

I... quina va ser la nostra sorpresa quan Bromera ens envia un mail, dient-nos que érem finalistes del concurs i...el millor és que l’hem guanyat, estem suuupercontents, este premi ha sigut molt important per a nosaltres i volíem compartir la nostra satisfacció amb tots vosaltres.  Salutacions i que sigueu molt feliços.

Signat: Alumnes de 5é B i tutora

         

Cap comentari: