dilluns, 15 de setembre de 2014

Vine a veure Ficció amb Bromera!Dirigida i interpretada per Carles Alberola, l’espectacle d’Albena Teatre ens descobreix, en clau d’humor, com la ficció afecta i altera les vides de les persones. Alhora, amb la ironia i l’estil inconfusible d’Alberola, l’obra homenatja el món del teatre i el cinema com a grans referents de la ficció. Aprofita't d'un 25% de descompte per ser amic o amiga de Bromeradel 17 al 28 de setembre.
A més, coincidint amb la reestrena de la producció, Edicions Bromera publica esta tardor el títol en què es basa, Ficció, escrita per Carles Alberola i Pascual Alapont, dins de la col·lecció  «Bromera Teatre».

Alguna vegada, gaudint d’una novel·la, una pel·lícula o una obra de teatre, no has tingut la sensació que estaven contant una part de la teua vida? Eixe és un dels poders de la ficció, una sensació que el protagonista comparteix amb el lector i l’espectador de l’obra.   


Premi Turia a la millor contribució teatral 2014Més informació:

Horari: dimecres, dijous i divendres, a les 20.30 h, i dissabtes i diumenges, a les 19 h. Beneficia’t d’aquesta promoció especial d’un 25% de descompte per entrada i d’entrades a 10 € per a grups de més de 15 persones.
Podeu presentar esta promoció amb el vostre mòbil, imprimint-la o enviant-nos un correu electrònic a reserves@teatremicalet.org amb el vostre nom i cognoms.

Cap comentari: