dilluns, 13 de juliol de 2009


El desordre de les dames, darrer Premi Enric Valor de Novel·la, es va presentar divendres passat a la Casa de la Cultura de Xàbia amb un èxit molt notable. L'autora, Pepa Guardiola, va aplegar més de 150 persones en un acte al qual va assistir la regidora de Cultura, Quica Gil, el director comercial d'Edicions Bromera, Bernat Bataller, i Andreu Ros, assessor lingüístic i amic personal de l'autora, qui va presentar l'obra.

L'autora va rebre emocionada la calorosa acollida rebuda pels seus veïns i amics, tal i com explica al seu bloc personal. La revista Xabialdia també es va fer ressó de l'acte i el llibre continua rebent bones crítiques com la que s'ha publicat al bloc "Diari d'un llibre vell", que destaca "les descripcions dels paisatges, de les ciutats... extraordinàriament detallistes" i que defineix l'obra com "una novel·la distreta i de molt agradable lectura".
Una volta més, us convidem a llegir un fragment d'El desordre de les dames i endinsar-vos en plena conquesta de València per a conéixer la lluita i el coratge de la protagonista per a aconseguir la seua llibertat per damunt de les convencions socials. Una lectura més que recomanable per a aquest estiu.