Passa al contingut principal

L'última novel·la de Bodí fa sorollEl soroll de la resta, de Francesc Bodí, ha començat a rebre les primeres valoracions per part de la crítica. Aquests comentaris demostren que Bodí torna a captivar amb el seu estil i que no decebrà els nombrosos lectors que ja es van deixar seduir amb Havanera i L'infidel. A més de la ressenya de Lourdes Toledo (a la imatge de dalt), podeu llegir el post que ha publicat Enric Balaguer al seu bloc (alerta, que conta el final!).
A més, aquest divendres, 31 d'octubre, El soroll de la resta es presentarà al Club Diario Levante. Serà a les 20 hores, com podeu llegir a la invitació. Per descomptat, hi esteu tots convidats.
Ah! sabeu que d'Havanera encara se'n parla per la xarxa? Al bloc de la llibreria L'Espolsada podeu llegir un comentari interessant.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’