Passa al contingut principal

Pòster exclusiu "Històries del Paradís"

Si vols aconseguir un poster exclusiu d'Històries del paradís, signat per Xavi Sarrià, ho tens molt fàcil. Solament has de contestar correctament a la pregunta: qui és el protagonista del relat «Fragilitat», enviant un correu a comunicacio@bromera.com i entraràs en el sorteig d’un pòster exclusiu d’Històries del Paradís.

A més de la signatura del cantant d’Obrint Pas, els pòsters tenen un valor afegit: es tracta dels cinc primers de l’edició numerada –per tant, del 0001 al 0005– que acompanya els exemplars de la primera edició. El termini per a participar és obert fins al 10 de desembre.

Si encara no t’has endinsat en el peculiar Paradís de Xavi Sarrià, et convidem a visitar www.bromera.com/paradis. Ací podràs conéixer més bé aquest llibre de relats en què la realitat més crua s’entrellaça amb la fantasia més sorprenent, a més de consultar les nombroses notícies que està generant i el calendari de presentacions. Gandi i Xàtiva són les pròximes cites però hi hauran moltes més. No t'ho pots perdre.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’