dimarts, 2 de desembre de 2008

Pòster exclusiu "Històries del Paradís"

Si vols aconseguir un poster exclusiu d'Històries del paradís, signat per Xavi Sarrià, ho tens molt fàcil. Solament has de contestar correctament a la pregunta: qui és el protagonista del relat «Fragilitat», enviant un correu a comunicacio@bromera.com i entraràs en el sorteig d’un pòster exclusiu d’Històries del Paradís.

A més de la signatura del cantant d’Obrint Pas, els pòsters tenen un valor afegit: es tracta dels cinc primers de l’edició numerada –per tant, del 0001 al 0005– que acompanya els exemplars de la primera edició. El termini per a participar és obert fins al 10 de desembre.

Si encara no t’has endinsat en el peculiar Paradís de Xavi Sarrià, et convidem a visitar www.bromera.com/paradis. Ací podràs conéixer més bé aquest llibre de relats en què la realitat més crua s’entrellaça amb la fantasia més sorprenent, a més de consultar les nombroses notícies que està generant i el calendari de presentacions. Gandi i Xàtiva són les pròximes cites però hi hauran moltes més. No t'ho pots perdre.

Cap comentari: