dilluns, 22 de desembre de 2008

S'estrena "Hikikomori" a la Villarroel

Notícia de l'estrena a ADN, Abc Catalunya i El Periódico.
Punxa damunt de les imatges per a llegir els articles.

Dissabte, dia 20, es va estrenar Hikikomori a la sala Villarroel, l'obra de teatre amb què Jordi Faura va guanyar el Premi de Teatre Ciutat de València, i que Bromera ha publicat recentment.
Hikikomori és un drama existencial ambientat al Tokio actual. Les vides de tres joves, Akane, Hikari i Kasumi, sucumbeixen a la pressió social, al fracàs i al buit vital que els assetja. Amb un llenguatge directe, sense embuts, i una narració molt àgil, l'obra ens capbussa en una realitat que ens és totalment al·liena: l’univers dels hikikomoris, adolescents que reaccionen amb un complet aïllament social per a evitar tota pressió exterior.
L'obra estarà en cartell fins al 25 de gener de 2009 i està dirigida pel propi Faura i per Abel Coll. El protagonista és un personatge absent al voltant del qual gira tota l’acció. Mingo Ràfols i Àngels Poch són els seus pares i Georgina Latre és la seva germana. El repartiment es completa amb Jordi Martínez, en el paper d’empresari occidental, i els adolescents Enric Rodríguez i Pau Vinyals. Podeu visitar la web especial que ha preparat la Villarroel: www.hikikomori.cat.

Cap comentari: