Passa al contingut principal

S'estrena "Hikikomori" a la Villarroel

Notícia de l'estrena a ADN, Abc Catalunya i El Periódico.
Punxa damunt de les imatges per a llegir els articles.

Dissabte, dia 20, es va estrenar Hikikomori a la sala Villarroel, l'obra de teatre amb què Jordi Faura va guanyar el Premi de Teatre Ciutat de València, i que Bromera ha publicat recentment.
Hikikomori és un drama existencial ambientat al Tokio actual. Les vides de tres joves, Akane, Hikari i Kasumi, sucumbeixen a la pressió social, al fracàs i al buit vital que els assetja. Amb un llenguatge directe, sense embuts, i una narració molt àgil, l'obra ens capbussa en una realitat que ens és totalment al·liena: l’univers dels hikikomoris, adolescents que reaccionen amb un complet aïllament social per a evitar tota pressió exterior.
L'obra estarà en cartell fins al 25 de gener de 2009 i està dirigida pel propi Faura i per Abel Coll. El protagonista és un personatge absent al voltant del qual gira tota l’acció. Mingo Ràfols i Àngels Poch són els seus pares i Georgina Latre és la seva germana. El repartiment es completa amb Jordi Martínez, en el paper d’empresari occidental, i els adolescents Enric Rodríguez i Pau Vinyals. Podeu visitar la web especial que ha preparat la Villarroel: www.hikikomori.cat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Una nova experiència de lectura

En Bromera hem posat en marxa una nova experiència lectora en la qual volem implicar tota la comunitat educativa: tant famílies com alumnat i professors. Es tracta d’Emociona’t , un projecte que incorpora una sèrie de recursos innovadors que giren entorn del concepte Lectura activa i que pretén oferir un projecte de lectura complet. Si no el conegueu, ara vos el presentem! Encomanar la passió pels llibres és un dels grans reptes de l’escola i de la societat actual. Un repte que, els darrers anys, ha provocat un bon grapat de reflexions i estudis de pedagogs, educadors i també d’institucions públiques. A Bromera, volem aportar el nostre granet d’arena amb Emociona’t , una finestra oberta a la innovació i a la creativitat, ja que incorpora noves metodologies i recursos per a despertar l’interés i la curiositat per la lectura. D’una banda, hem intentant incorporar al projecte aquelles estratègies que s’ha demostrat que tenen un efecte positiu en el foment pel gust de la lectu

#FinançamentJust

La recent presentació del projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a 2017 ha fet evident que els valencians i valencianes rebrem la menor inversió per habitant de tot l’Estat, una despesa que suposa un 6,9% de la inversió durant el 2017 i s’allunya de l’11% que representa la població valenciana. Una xifra que, a més, suposa una reducció del 33% de les inversions per a 2017 i la relegació de la nostra autonomia com el territori amb menys inversió si tenim en compte la població. Mentre que el projecte preveu una inversió mitjana a tot l’estat de 185 euros per habitant, a València, Alacant i Castelló la quantitat baixa fins als 119 euros. Així, la inversió de 2017 en les nostres comarques serà de 589 milions d’euros davant dels 879 que es van assignar als comptes de  2016, el que suposa una baixada de 290 milions d’euros. Aquesta conjuntura posa d’actualitat, precisament, un dels títols publicats a la col·lecció «Bromera Actual» fa només un parell d’anys. Es tracta de l’