dimecres, 2 de setembre de 2009

Innocència perduda


Una de les novetats per a aquest mes de setembre que tot just acabem d'encetar és l'últim títol de l'autor Vicent Borràs, Lennon i Anna, que ha estat el guanyador del darrer Premi de Narrativa Ciutat de València. Es tracta d'un conjunt de històries relacionades entre sí que han permés l'autor tornar als seus inicis, gràcies al relat curt, i retrobar-se amb algunes de les cançons que han configurat la banda sonora de la seua joventut.

Lennon i Anna està protagonitzat per joves adolescents que comparteixen experiències en un institut situat en un poble pròxim a València. Són anys d’aprenentatge, i l’amor, en totes les seues dimensions, centra gran part dels seus interessos i obsessions, però també altres experiències que marcaran per sempre la vida d’alguns dels seus protagonistes. "La música, John Lennon (sobretot la seua mort), les històries d’encontres i desencontres sentimentals, un perfum italià que recorre quasi tota l’obra i una inquietant presència de càmeres fotogràfiques i fotografies", són els elements que entrellacen els diferents relats.
Lennon i Anna estarà disponible a les llibreries al voltant del 15 de setembre. Ara us oferim l'oportunitat de fer un tast de l'obra amb un dels relats, El primer mort. També us convidem a escoltar una de les cançons de John Lennon que ha servit d'inspiració a l'autor.

Beautiful Boy John Lennon

Cap comentari: