dilluns, 7 de setembre de 2009

Les primeres crítiques d'un extraordinari debut literari

"Una voz con mucho nervio, un sentido del humor muy negro y unos destellos de inteligencia que deparan muy buenos ratos al lector. Honesto entretenimiento y lectura adictiva, con permiso de Stieg Larsson. Divierte con ímpetu salvaje.” Aquesta és la descripció que ha fet La Vanguardia de la primera novel·la de Josh Bazell, Esquivant la mort. A més, afegeix "su ópera prima divierte con ímpetu salvaje al paciente (el lector) mientras pone en solfa a la clase médica y a la criminal, de una tacada".


Sens dubte, estem davant d'una novel·la que no deixa ningú indiferent, que encisa els lectors que ja l'han llegida. Diferent, implacable, directa i absorbent, en començar a llegir el relat, ja no podràs oblidar a Peter Brown. Almenys això deu haver sentit l'escriptor Michael Connelly qui ha afirmat que Esquivant la mort «és una ràfega. Josh Bazell m’atrapat amb aquesta història, implacable com una bala».

Us recordem que la setmana que ve Bazell visita Barcelona. Esteu atents a aquest fenomen literari! Us anirem informant. Si abans voleu endinsar-se en aquesta lectura esborronadora per moments i totalment addictiva, recordeu que podeu fer un tast ací! Ah, i recordeu que amb Esquivant la mort podeu nadar amb taurons. Si voleu saber més sobre l'obra i l'autor, us recomanem alguna de les entrevistes amb Bazell que han aparegut, com ara aquesta.

Cap comentari: