dijous, 24 de juny de 2010

Col·labora amb la campanya "En acció per la Mediterrània" d'Ecologistes en Acció
Col·labora amb la campanya «En acció per la Mediterrània» L’any del diluvi de Margaret Atwood ens planteja un futur en què l’equilibri mediambiental està en risc i els avenços científics han alterat les espècies d’una manera extravagant. El missatge del llibre és clar i contundent: si no canviem la nostra relació amb l’entorn, el futur que ens espera no és gens esperançador.És per això que des d’Edicions Bromera hem decidit destinar part dels beneficis de la publicació del llibre a la campanya «En acció per la Mediterrània» d’Ecologistes en Acció. L’1% de cada exemplar venut de la primera edició de L’any del diluvi es destinarà a donar suport econòmic a les tasques que es duen a terme en l’àmbit marí mitjançant aquesta campanya.
 
Vols saber-ne més?«En acció per la Mediterrània» és una campanya que es du a terme des del 2007 a les comunitats autònomes banyades per la Mediterrània. Hi ha diverses línies de treball: investigació, divulgació dels ecosistemes i sensibilització sobre les diferents problemàtiques que hi ha.

És fonamental el paper del veler Diosa Maat que contínuament recorre les aigües mediterrànies i que s’ha convertit en el símbol de la faena feta per Ecologistes en Acció tant a nivell d’investigació de la situació dels ecosistemes marins i costaners com de divulgació, ja que s’ha transformat en una aula flotant amb biblioteca, audiovisuals i exposicions permanents i itinerants. El Diosa Maat ja ha recorregut més de 14.000 milles i la tasca que ha dut a terme ha sigut reconeguda per diversos organismes internacionals i diverses universitats. En el camp de la investigació podem destacar els estudis de seguiment d’espècies d’alt valor ecològic i el seguiment de certs punts amb una elevada erosió de la costa que sofreix el nostre litoral, amb el País Valencià com a exemple paradigmàtic.Si vols conéixer amb més profunditat tot el que es fa des d’Ecologistes en Acció al voltant d’aquest projecte, punxa ací.

Cap comentari: