dijous, 17 de juny de 2010

Un cap de setmana de cinema amb Wendy i Pippa Lee

Aquest cap de setmana dos dels personatges de la ficció narrativa més coneguts pels lectors de Bromera prenen vida i arriben a la pantalla. Es tracta de Pippa Lee, la protagonista de la novel·la de Rebeca Miller Les vides privades de Pippa Lee, i Wendy, la jove mossa d'esquadra que s'ha convertit en l'heroïna de la sèrie de llibres d'Andreu Martín.

La vida idíl·lica de Pippa Lee

Aquest divendres 18 de juny, Tripictures estrena La vida privada de Pippa Lee dirigida per la pròpia Rebecca Miller, autora de l'exitosa novel·la que ens conta el viatge interior d'una dona amb una vida aparentment idíl·lica. Mare orgullosa d'uns bessons amb èxit, bona amiga, veïna encantadora i esposa d'un editor 30 anys major que ella, Pippa Lee viatja als records soterrats del seu passat en el qual conegué el costat salvatge de la vida. Robin Wright Penn, dona vida a Pippa Lee junt a un repartiment de luxe: Blacke Lively, alan Arkin, Kenau Reeves, Maria Bello, Winona Ryder, Julianne Moore i Monica Bellucci.


Wendy placa 20957

Wendy, la mossa d'esquadra que protagonitza la sèrie de llibres publicada per Andreu Martín a la col·lecció Espurna de Bromera, arriba a la televisió. I és que aquest dissabte 19 de juny, a les 17.30h, TV3 estrena Wendy Placa 20957, basada en la novel·la La nit que Wendy va aprendre a volar. El consagrat escriptor de novel·la negra s'ha encarregat d'adaptar l'exitosa obra que s'ha convertit en el primer títol d'una sèrie que continua amb Wendy ataca. Està previst que la propera tardor arribe a les llibreries el tercer títol d'aquesta jove heroïna.
Leticia Dolera dóna vida a Wendy, una mossa d'esquadra que s'acaba de llicenciar i s'enfronta a la primer nit de patrulla. Després de rebre un codi 60 que informa d'un assassinat, Wendy i el seu company es dirigeixen al lloc dels fets on s'enfrontaran a un cas poc comú...
Completen el repartiment Ignsai Videal, Mercè Llorens, Óscar Molina, Geordina Avellaneda, Fernando Guillén i Amparo Soler, entre altres.

Més informació sobre la pel·lícula a:


2 comentaris:

Rectificació ha dit...

Pippa lee s'estrena la setmana que ve, no aquesta...

Anònim ha dit...

He vist al suplement de La Vanguardia que la pel·lícula de Rebecca Miller s'estrena el 25 de juny.