dilluns, 30 de maig de 2011

Estrena de la segona temporada de 'Diaris de vampirs' al 3XL


El canal 3XL estrena la pròxima setmana, en exclusiva, la segona temporada de Diaris de vampirs, basada en la sèrie de llibres de L.J. Smith publicada per Bromera . L’estrena coincideix amb la presència a Barcelona de tres actors de la sèrie: Paul Wesley, Ian Somerhalder i Candice Accola. Just demà finalitza el termini per participar en el sorteig d'una entrada exclusiva per a la convenció de la mà d'Edicions Bromera.


“Diaris de vampirs” és la història de dos germans vampirs, enamorat d'Elana Gilbert, que lluiten per controlar el destí de tot un poble. A la primera temporada, Stefan Salvatore i Damon Salvatore tornen a Mystic Falls, la seva ciutat natal, per diferents raons. L’Stefan, per conèixer l’Elena Gilbert, que té una semblança sorprenent amb la Katherine Pierce, una vampira bella però cruel que els dos germans van conèixer i estimar al segle XIX. Per la seva banda, la intenció d’en Damon és alliberar la Katherine de la tomba on ell pensava que estava atrapada, després de l’encanteri d’una bruixa.

En l’impactant episodi final de la primera temporada, l’oncle d’Elena, John Gilbert, posa en marxa un pla que va fer que la celebració del Dia del Fundador acabi en caos, destrucció i mort. Jeremy, el germà petit d’Elena, trist per la mort d’Anna, decideix posar fi a tot i pren unes pastilles. Aquella mateixa nit, Tyler, Matt i Caroline tenen un greu i estrany accident de cotxe mentre intenten escapar del caos a la plaça de la ciutat. La vida de Caroline penja d’un fil quan és traslladada a l’hospital. Tot això la mateixa nit que suposa el retorn de Katherine, la vampira que va crear els germans Salvatore.

La trama d’aquesta segona entrega comença tot just la nit en què va acabar la primera. L’Elena arriba a casa, per descobrir el destí del tiet John i d’en Jeremy. A l’hospital, la sheriff Forbes espera per saber si la seva filla Caroline sobreviurà a l’accident de cotxe. Després d’una confusa conversa amb l’Elena sobre els esdeveniments de la nit, en Damon s’adona que la Katherine ha tornat a Mystic Falls amb desitjos de revenja...

Més informació sobre la convenció:

Cap comentari: