divendres, 6 de maig de 2011

'Verdcel canta a Raimon' a Xàtiva




Darrerament VerdCel ha tornat a fer sonar PetjAdeS a l’estranger amb molt bona rebuda, concretament a Cork (Irlanda), així com ho va fer a Liverpool el passat octubre, amb la seua rica i panoràmica visió de l’obra de Raimon.


En aquest 2011 VerdCel ha continuat la seua gira amb nombroses actuacions al llarg i ample del territori amb aquest espectacle de presentació del seu darrer Llibre-disc-dvd, el tercer ja amb aquest format (Alcoi, Perpinyà, Lleida, Vilassar de dalt, Cardedeu, Terrassa, Benissa, etc). Per endavant VerdCel continuarà la seva tourné d’actuacions del reeixit PetjAdeS.
Una presentació a la ciutat comtal en format de Banda Elèctrica i Projeccions, a un espai de gran qualitat com és el CAT, i altra emblemàtica i que no podia faltar, essent aquest directe i disc anomenat altrament com ‘VerdCel canta Raimon' (en aquest cas amb format de Banda Acústica i Projeccions).
Per tant dues són les cites destacades:
Barcelona 27 de Maig: CAT (Centre Artesà Tradicionàrius) de Gràcia. Dins el Cicle Maig Folk al CAT 2011. 22h. Clica per veure +info i Venda d'entrades.




Xàtiva 3 de Juny. Sala Pep Gimeno Botifarra i Lola Tortosa. CFPA Francesc Bosch i Morata (Escola d'Adults). 20:30h. Entrada Lliure.


Fes un tast sonor de l'obra ací.

Cap comentari: