dijous, 3 de novembre de 2011

Ferran Torrent presenta 'Ombres en la nit'La història d'una venjança

Ferran Torrent ha presentat aquest dimecres Ombres en la nit, la seua última novel·la, als mitjans de comunicació. Aquest títol, que coediten Bromera i Columna, és el número 200 de la col·lecció més emblemàtica de l’editorial, «L’Eclèctica», que reuneix obres dels escriptors més representatius de les nostres lletres i d’autors prestigiosos del panorama internacional.

Ambientada entre Viena, Montecarlo i València, Ombres en la nit és la història d’una venjança, la d’un gitano de Carcaixent que lluita en la Segona Guerra Mundial al costat de la resistència francesa i que és empresonat pels nazis. Supervivent del camp de concentració de Dachau, s’uneix a un escamot clandestí consagrat a acabar amb els nazis que vivien ocults.

Podeu veure el tràiler del llibre o fer un tast llegint el primer capítol.


La premsa ha dit...

Ací us deixem un recull de tot el que ha dit la premsa d’aquesta novel·la. La majoria de mitjans destaquen que es tracta d’un tema molt controvertit, la legitimitat de l’ús de la violència i de la venjança en determinades circumstànciesque convida al lector a extraure les seues pròpies conclusions. Tot i que Ferran ha explicat que amb el pas del temps continua intentant canviar el seu públic i no a l’inrevés, el ben cert és que l’autor continua revisant el nostre passat com a societat i torna a escollir València com a escenari literari:Las provincias
Europapress

Levante
El país
Alta fidelitat (Ràdio Nou)
ADN
Bon dia notícies

Levante TV (minut 38.50)

Cap comentari: