dimarts, 28 de febrer de 2012

Hui es presenta El quadern de les vides perdudes a Barcelona

Hui es presenta El quadern de les vides perdudes, de Silvestre Vilaplana, als mitjans de comunicació de Barcelona en un esmorzar de premsa. La novel·la, publicada per Bromera en la col·lecció «L’Eclèctica», és la guanyadora del Premi Alfons el Magnànim València de Narrativa dotat amb 30.000 €, una de les dotacions més important pel que fa a narrativa en català. L’acte tindrà lloc a les 11.30 hores a La Casa del Llibre (Rambla Catalunya 37), i hi participaran Josep Gregori, editor de Bromera, i l’escriptor Silvestre Vilaplana.

Aquest autor ens presenta una novel·la psicològica i de misteri que atrapa el lector des de la primera pàgina. El protagonista d’aquestes pàgines pateix una progressiva degradació física i mental. La desaparició de dues nenes a prop de casa seva, l’assenyalen com a culpable. Pots veure el tràiler d’aquest thriller absorbent ací.

Fins ara, la premsa i també les xarxes socials se n'han fet ressò de la publicació d'El quadern de les vides perdudes. Us deixem un tast de les últimes referències a la premsa:

«Durant la meva vida dec haver llegit més d'un miler de llibres, segur, i pocs personatges m'han corprès tant com el protagonista d'El quadern de les vides perdudes, que magistralment ha escrit Silvestre Vilaplana». 
Jesús M. Tibau (llig la ressenya secera)

«Volia fer una cosa distinta i va eixir així, una obra coetània, centrada en una gran ciutat i en l'època actual. D'entrada el plantejament és completament diferent a totes les anteriors, pot ser només un element és repeteix. I és que a mi m'agrada que el lector es quede enganxat a la història, eixa idea d'atrapar al lector i contar una història que tinga suficientment atractiu per a que qualsevol lector la lliga amb aquest idea de ànsia per saber el que passa». 

«Enmig de tot el dolent, el coratge dels joves de dir fins ací hem arribat és un exemple per als adults, que encara estem disposats a engolir més sense plantar-nos».
Silvestre Vilaplana (entrevista al Levante-EMV)I ací us deixem l'entrevista a Levante TV:


Cap comentari: