dimecres, 8 de febrer de 2012

'El quadern de les vides perdudes' a la premsa

La premsa se n'ha fet ressò de la presentació del llibre de Silvestre Vilaplana, El quadern de les vides perdudes, Premi Alfons el Magnànim de Narrativa.

L'autor va reconèixer durant la presentació que ens trobem davant d'una "història dura i crua", amb un "fort component psicològic que pretén posar de relleu que la ficció és quelcom tan gran que pot esdevindre l'espill de la vida o, fins i tot, la vida en sí mateixa". En aquest cas, un ancià lluita contra els forats de la memòria per intentar resoldre uns crims que potser ha comés ell mateix i esdevé el protaognista d'una trama d'intriga que atrapa el lector des de la primera pàgina.

A més, el protaognista recull en un quadern fragments d'aquells llibres dels quals ha de desfer-se'n per sobreviure bastint l'obra de tot un seguit de referències literàries que permeten fer una doble lectura. Vols descobrir els secrets que amaga aquest quadern? Fes clic ací.


La novel·la es presentarà als lectors el dijous 22 de febrer, a les 19.30 hores, a la llibreria Leo de València (Raconada Federico García Sanchiz, 1). L’acte estarà conduït per la periodista Reis Juan i per Xavi Sarrià, escriptor i cantant d’Obrint Pas. Us convidem a fer un tast del que ha dit la premsa:

Informatiu Canal 9
L'informatiu
El País
Levante
Información
20 minutos
El economista
El mundo
Europa Press
El Punt Avui

Cap comentari: