divendres, 4 de maig de 2012

Bromera ompli de música i autors l'últim cap de setmana de la FiraLa Fira del Llibre de València tancarà les portes aquest diumenge 6 de maig als Jardins de Vivers, però abans encara han de passar per la caseta de Bromera Llibres (28 i 29) molts autors per a dedicar els seus llibres als visitants de la Fira i han de presentar-se dues de les últimes novetats, els llibres-CD Cantovicòrum Iubilo, de l’Orfeó Valencià Infantil, i Els dies del Saurí, de VerdCel.


Demà dissabte 5 de maig tindrà lloc la presentació de Cantovicòrum Iubilo, el llibre-CD de l’Orfeó Valencià Infantil, a les 11 hores a la Sala Museu I. L’acte estarà presentat per Bernat Bataller, director comercial de Bromera, i hi intervindran Josep Ballester i Marc Granell (dos dels autors dels poemes), Ferran Català (coordinador del llibre), Josep Lluís Valldecabres (autor de la música) i Manuel Boix (il·lustrador). La presentació finalitzarà amb una breu actuació de l’Orfeó Valencià Infantil. Cantòvicorum Iubilo és un cançoner infantil amb lletres de Marc Granell, Olga Xirinacs, Josep Ballester i Josep Lluís Valldecabres.


Dissabte de matí, a la caseta de Bromera dedicaran les seues obres Urbà Lozano –autor de La trampa del desig, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira–, Raquel Ricart –autora d’En les mars perdudes, Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil–, i Mercé Climent –coautora de Somiant amb Aleixa, Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida–. Aquells que passegen per la Fira a la vesprada, trobaran Anna Moner –autora de Les mans de la deixebla, Premi Enric Valor de Novel·la–, i Carles Cano –autor de La gallina que pogué regnar–.
Cap comentari: