dijous, 24 de maig de 2012

Bromera presenta Els dies del Saurí de VerdCel


Bromera  presenta Els dies del Saurí, l’últim treball del grup alcoià VerdCel. Amb aquest quart disc, VerdCel assoleix una calidesa plàstica i musical que fa ressorgir les emocions més íntimes. Així, el disc ens parla de la inestabilitat dels nostres projectes vitals i clama per la seua supervivència malgrat el context en què vivim.

Els dies del Saurí inclou un CD amb 14 noves cançons i un còmic de  gran format  a tot color que amplia el pòsit sobre el qual descansen les bases i les guitarres rítmiques. Les pàgines de la novel·la gràfica ens narren la degradació de les condicions laborals del protagonista, de les relacions interpersonals, del rerefons humà que hi ha darrere de cada acomiadament i de les reaccions que tenim en temps de crisi.


VerdCel és una proposta musical multidisciplinar originària d’Alcoi que fa ús principalment de la cançó d’autor, el rock, el pop i el folk –però també de recursos audiovisuals, plàstics i teatrals– per a expressar emocions i sentiments, i oferir una visió molt particular de la societat actual. La seva obra ha rebut nombrosos guardons, com el Premi Ovidi Montllor al millor disc i cançó, el Premi Enderrock o el Certamen Terra i Cultura. Diverses són les gires i els concerts que han realitzat a tot l’Estat i algunes les incursions a l’àmbit europeu.

Vols fer un tast de l'obra?


La cadira

Cap comentari: