dijous, 31 de maig de 2012

La trampa del desig es presenta a Barcelona


Urbà Lozano ha presentat La trampa del desig als mitjans de comunicació de Barcelona. La novel·la, guanyadora del XXIII Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, ha arribat a les llibreries editada per Bromera. El jurat del premi, que està dotat amb 18.000 € per l’Ajuntament de la localitat, va destacar que es tracta d’«una novel·la molt poderosa, que mescla la història d’un metge valencià amb la d’una refugiada bosniana».

La trampa del desig ens endinsa en la relació de Daniel i Mirsada, dos personatges amb un passat convuls que es veuen immersos en una convivència estranya. A partir d’aquest moment, les trames s’entrecreuen per a mostrar com és el desig, de qualsevol tipus, allò que empenta a viure a les persones. Aquesta obra polièdrica pren el millor de cada gènere. De fet, Urbà Lozano ha explicat en la presentació: «La novel·la reflecteix el meu amor per les novel·les de gènere». Així, té la sensualitat de la narració eròtica, la intriga de la novel·la negra o la riquesa del vocabulari d’un relat costumista. En paraules de l’editor, Josep Gregori ha destacat que La trampa del desig és «una novel·la absorbent, d’una gran qualitat, humana i commovedora, que deixa molt alt el llistó dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira».


A partir d’un fil argumental narrat en present, la novel·la captiva el lector amb un llenguatge viu i una prosa poderosa, rica en expressions populars i farcida amb passatges de gran sensualitat, que ens desvela els anhels més profunds que tots servem al nostre interior. Vols fer-ne un tast?

Ací podeu fer una ullada al que ha dit la premsa:
Acn.cat

Cap comentari: