dimecres, 13 de febrer de 2013

Sant Valentí 2013: erotisme suggeridor o emocions més fortes?

Només falta un dia per a la celebració del Sant Valentí, una festa que continua mantenint fidels seguidors, tot i que també hi ha qui creu que per a dir «t’estime» no hi ha dates en el calendari. Per a nosaltres, qualsevol excusa és vàlida per a recomanar una bona lectura. Així que aprofitem el context per a suggerir-vos Llum antiga, de John Banville. Sens dubte, la millor novel·la del guanyador dels premis Booker i Kafka.

 Alexander Cleave és un vell actor de teatre que recorda el seu fugaç i intens primer amor. Un rodatge cinematogràfic el durà a intimar amb una jove i popular actriu, la vida de la qual s’ha abocat a l’abisme i a la inesperada troballa de respostes entorn del destí final de les dones que van marcar la seua existència.

«Meravellós... Banville demostra el talent per a escriure sobre la veritable textura de l’erotisme... Es mereix vendre deu vegades més que Cinquanta ombres de Grey.»
Sunday Express

«Un artista nabokovià... Llegir-lo és com planar sobre un llac de praliné: un procés majestuós, deliciós i que demana ser assaborit.»
The Independent on Sunday

Comenceu a llegir-lo ara mateix! Ací podreu consultar també els altres títols de l’autor a Bromera.Però si el que us abelleix són emocions més fortes, no oblideu que en la mateixa col·lecció, «L’Eclèctica», trobareu publicats tots els llibres guardonats amb el Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida, el més ben dotat de tot l’estat i amb una qualitat d’obres que fa cada volta més difícil la tasca del jurat. Us deixem una selecció de les últimes obres.

Cap comentari: