dimecres, 27 de març de 2013

Una bona excusa per a llegir «Micalet Teatre»

Hui se celebra el Dia Mundial del Teatre i a Bromera no volem deixar passar l’oportunitat de recomanar-vos que gaudiu al màxim d’aquesta disciplina, ja siga com a espectador, lector, actor o escriptor. Perquè el teatre és l’essència de la vida. Solem sentir-nos identificats en algun dels personatges o amb les emocions que s’hi reflecteixen a escena. Podem riure, plorar, indignar-nos... però, sobretot, hem de delectar-nos en el teatre!

A Bromera trobareu diverses col·leccions per a llegir teatre, com ara «Bromera Teatre», «Gran Teatre Bromera» o «La Tarumba Teatre». Ara aprofitem aquesta efemèride per a recomanar-vos vivament la col·lecció «Micalet Teatre», una forma senzilla i divertida d’introduir a les nostres aules la literatura i la pràctica teatrals.

Entre els últims títols, trobareu L’extraordinària història del fantasma de Quim Quinqué, de Paco Romeu, Tres nobles en un grapat i un soldat enamorat, d’Enric Lluch, Maleïda poma!, d’Anna Ballester o Els valents de Valor, de Manuel Molins.


Cap comentari: