divendres, 15 de març de 2013

Vols dues entrades per la convenció internacional de Diaris de vampirs?Bromera estarà present en la convenció internacional de Diaris de vampirs, que tindrà lloc a Barcelona els dies 4 i 5 de maig i a la qual assistiran alguns dels actors principals de la sèrie. Entre altres, Ian Somerhalder i Paul Wesley. L’acte, del qual Bromera és col·laborador oficial, està organitzat per KLZ Events i respon a l’èxit televisiu de la sèrie Diaris de vampirs, basada en els llibres de L. J. Smith, publicats a la col·lecció «Esfera». 

L’hotel Barceló Sants ha sigut el lloc escollit per a aquesta convenció, que durant dos dies permetrà als seguidors de la sèrie gaudir d’un seguit d’actes i activitats, com ara, concerts, trobades amb els actors, sortejos, còctels i signatures d’autògrafs.

Bromera sortejarà entre els lectors dues entrades per a la convenció valorades en 150 euros cadascuna (Normal Pass), que inclou seients reservats en la zona 3, entrades a panells, marxandatge i altres activitats, i la possibilitat de comprar fotografies i autògrafs. Si vols participar-hi, només has de compartir aquesta notícia en el teu bloc, Facebook i Twitter i enviar-nos les teues dades personals (nom, cognom i un telèfon de contacte) a comunicacio@bromera.com.

 
Bromera ha publicat els quatre primers títols de la coneguda sèrie (Despertar, Conflicte, FúriaInvocació). Els llibres de L. J. Smith s’han consolidat com un referent de la literatura vampírica des que es va publicar per primera vegada als anys 90.

Cap comentari: