dimarts, 17 de setembre de 2013

40 any de Momo, de Michael Ende

Aquest mes de setembre celebrem el 40 aniversari de Momo, una de les novel·les juvenils més famoses del món i que Bromera ha recuperat recentment. Es tracta, a més, d’una edició molt especial ja que s’inclouen les il·lustracions originals fetes pel mateix Michael Ende.

L’autor alemany va rebre en 1974 el Premi Alemany de Literatura Juvenil i el jurat elogià la seua obra i la qualificà com una utopia social que impulsa a canviar la pròpia conducta i a canviar les circumstàncies reals.

Momo és un d’aquells clàssics que manté tota la seua vigència a pesar del pas dels anys. El poder especial de la seua protagonista, escoltar les persones amb tot el temps del món, continua despertant la imaginació dels més menuts i dibuixant un somriure esperançador en els adults.

L’hem vist en diferents adaptacions teatrals i de cinema i ha estat traduïda a més de 40 llengües. Des de Bromera, us convidem a perdre’s entre les pàgines d’aquesta excepcional obra.

Us deixem també el booktràiler guanyador del concurs que llançàrem amb motiu de la seua publicació. Al nostre canal de youtube Bromeradelletres podreu veure també els treballs finalistes.Cap comentari: