dijous, 5 de setembre de 2013

Una novel·la imprescindible per entendre el 1714

Cicatrius de 1714 és la nova novel·la d’Andreu Martín, amb la qual l’escriptor català ens convida a viatjar 300 anys enrere per viure una trama plena d’acció i aventures que ens converteix en testimonis d’un episodi històric clau per a Catalunya.

Vols saber-nes més?
 
És 3 d’abril de 1714, quan les bombes comencen a caure sobre Barcelona. Aquest dia, Bernat Sistach, el jove protagonista, descobreix amb horror la bestialitat de la guerra. En una ciutat plena de banderes amb el lema «Viurem lliures o morirem», Bernat no entén que la seva família es traslladi a Badalona per seguretat. Convençut que el pare és un traïdor i que fugir és de botiflers i covards, el noi sent una atracció irresistible pel món dels espies. Sospita que una de les criades passa informació sobre els enemics, però no pot imaginar els secrets que s’amaguen a la seva pròpia casa.Activitats al voltant de Cicatrius 

Dins de les activitats de la Setmana del Llibre en Català, Andreu Martín signarà Cicatrius de 1714 el diumenge 8 de setembre, a les 11 h, a la caseta número 17. Com que és un títol molt lligat a la celebració de la Diada, l’autor també signarà l’11 de setembre a les 11 h, a la parada de la llibreria Gent de la Terra. La presentació oficial, però, tindrà lloc el 19 de setembre, a les 19 h, al Museu d’Història de Catalunya.
Cap comentari: