dissabte, 8 de març de 2014

8 de març, Dia Internacional de la Dona

http://www.bromera.com/fitxa-llibre-coleccions/items/la-vida-sense-ell.html

Com cada 8 de març, des de Bromera us volem desitjar a totes les dones i homes que creieu en la igualtat de gènere un feliç de la Dona. En temps  difícils,  les desigualtats encara s’agreugen més, i per això cal posar més èmfasi en la nostra lluita diària. Tots els dies han de ser 8 de març.

A la literatura podem trobar moltes històries protagonitzades per dones, amb tractaments i papers diferents. Dones assassines i assassinades, dones cultes, dones, desgraciades, felices, que provoquen guerres, que lluiten per la pau... però hem de reconèixer que continuen sent majoritàriament els homes qui signen aquestes obres. Per això hui volem aprofitar per destacar alguns dels noms del nostre catàleg de novetats.

Ara mateix, a les llibreries trobareu La vida sense ell, d’Isabel-Clara Simó, una novel·la negra protagonitzada per una dona maltractada que decideix posar punt i final al seu final. L’escriptora d’Alcoi és una de les dones més prolífiques de la nostra literatura i amb més projecció. Però no només hi trobareu al nostre catàleg escriptores, també tenim il·lustradores. Us presentem l’àlbum  Llavors de paper, de les germanes Sílvia i Bea Gil, una faula bella i commovedora sobre el respecte al nostre entorn protagonitzada per una jove.

Per descomptat,  més enllà de les novetats, us convidem a descobrir el treball de moltes altres escriptores que han publicat al nostre catàleg com ara Pepa Guardiola, Esperança Camps, Àngels Moreno, Teresa Broseta, Fina Girbés, Teresa Duran o Glòria Llobet o les internacionals Joyce Carol Oates, Herta Müller o Margaret Atwood.

Cap comentari: