divendres, 21 de març de 2014

Bromera aposta per les sèries de contes i els àlbums il·lustrats a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya

http://www.bromera.com/retales
Un any més, Bromera estarà present amb estand propi a la Fira del Llibre Infantil de Bolonya, la més important i prestigiosa del sector, que cada any aplega editors de tot el món. Del 24 al 27 de març, una representació de Bromera es desplaçarà fins a la ciutat italiana amb l’objectiu d’exportar el millor de la nostra literatura. D’aquesta manera, l’editorial referma l’aposta per impulsar la literatura infantil i juvenil més enllà de les nostres fronteres i per cridar l’atenció sobre els nostres escriptors i il·lustradors.

En el marc d’aquesta edició, es presentaran diverses novetats. D’una banda, tenim la sèrie «Des-contes», d’Enric Lluch, una visió moderna, divertida i entremaliada dels contes tradicionals. Amb l’enginy que caracteritza l’escriptor i unes acurades il·lustracions a càrrec de Jorge del Corral i Fran Parreño, aquesta sèrie ens descobreix una nova versió de clàssics com la Caputxeta o la Ventafocs. Una altra sèrie que s’hi presenta és «El món de Paula», una col·lecció de 8 títols per a primers lectors amb un grapat d’històries per a descobrir la màgia de llegir.


D’altra banda, cal destacar l’aposta pels àlbums il·lustrats de gran format a través de llibres com Cara de pardal, La por del passadís, Cadaverceta, El Barret Original i la Ciutat Grisa o Crea els teus joguets, cadascun amb una vessant original i innovadora que podeu descobrir al nostre catàleg.


No ens podem oblidar, però, dels grans èxits d’edicions anteriors, com la  col·lecció «El Bagul dels Monstres», de la qual s’han venut els drets a països com Grècia, Polònia, Canadà, Portugal o Irlanda; «First Steps», traducció de «Lletra Gran», que s’ha venut a la Xina i Colòmbia o El meu món i jo, també enguany en versió xinesa. A més a més, formen part del catàleg àlbums il·lustrats que continuen despertant interés com Els fabricants de muntanyes, del qual s’han venut els drets a Brasil, o Lluny.


És així com Bromera acara una cita ineludible en el món de la literatura infantil i juvenil internacional, de la qual esperem continuar recollint èxits.

Cap comentari: