dimecres, 5 de març de 2014

Vols aconseguir l'últim llibre d'Erri De Luca publicat a Bromera?

El dilluns vinent, 10 de març, l’escriptor Erri De Luca impartirà la conferència  «Mediterrani, mar dels pobles», al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Aquesta conferència forma part del cicle «Ciutat oberta», en el qual també participen Evgeny Morozov, Josep Maria Benet i Jornet, Marta Segarra, Manuel Forcano, Bruce Bégout, Rafael Chirbes,  Richard Sennett i Kamila Shamsie.

De Luca acaba de publicar un nou llibre, Història d’Irene (Bromera) format per tres relats lligats per la seva passió pel mar. I és que la mar esdevé taula de salvació, font de vida i d’inspiració literària en circumstàncies tan diferents com les d’una jove que aviat donarà a llum, les del soldat Aldo De Luca –pare de l’escriptor– al final de la Segona Guerra Mundial i les d’un vell assegut a l’escullera de Nàpols que regira entre els seus records.


Conta'ns algun record, història o experiència relacionada amb la mar, i aconsegueix un exemplar d'Història d'Irene. Podeu participar a través de Facebook, Twitter o del bloc Bromeradelletres. El sorteig tindrà lloc el dimarts, 11 de març, entre tots els participants. Molta sort!
2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per sort, cada dia veig la mar, amb diferents tonalitats que van del gris al verd turquesa, unes vegades alterada i violenta, d'altes, però, com una bassa d'oli.
La mar és l'estiu i l'estiu és la platja: capbussar-se des dels Esculls, esguitar els amics despistats, nadar i bussejar amb respirador i tot. El ple de l'estiu el recorde quan baixava les escaletes que hi havia al costat de la bassa de Tomaset el de l'Hort. Des d'ací ja es veia tot de llumenetes de plata pampalluguejant tota la platja, plena de para-sols fets de triangles de huit colors plans.
Quan es veien les pampallugues, sabies que seria un bon dia de platja. No hi faltàvem fera la mar que fera, tant ens feia; però les minúscules brillantors inquietes no s'enganyaven mai.

Marta ha dit...

Vaig anar al CCCB. Fàntasticsa la vetllada amb l'escriptor i vaig saludar al vostre representant. Com a lectora d'quest home tant peculiar, us encoratjo a anar publicant les seves obres. Les dues darreres fantàstiques com sempre.